wie zijn we

Hobbelpaarden Specialist is één van de vele webshops van de Speelgoed Specialist. Wij zijn een eigentijds online warenhuis met uitsluitend gespecialiseerde winkels en zijn al sinds 2008 actief in de speelgoedbranche. In onze webshop vindt u schitterend assortiment met leuke hobbelpaarden en hobbeldieren van vertrouwde merken. Met groot enthousiasme werken wij continu aan een nog beter assortiment en nog meer tevreden klanten.

 

wat doen we

Hobbelpaarden Specialist is een speelgoedwinkel gespecialiseerd in hobbelpaarden. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de een van de grootste online winkels van Nederland en België. Naast hobbelpaarden verkopen wij nog veel meer te gek speelgoed. Klik hier voor een overzicht van al onze webshops.

 

waarom voor ons kiezen

Bij Hobbelpaarden Specialist kunt u rekenen op uitstekende service voor en na de aankoop. In alle productgroepen is er altijd enorm veel keuze en kunt u dus ook altijd slagen voor de beste koop. Gratis bezorging binnen 1 dag. Veilig online of achteraf betalen. Altijd 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Webshop Keurmerk, dus volledig klantvriendelijk shoppen.

 

Leveranciers

Bent u importeur van speelgoed en bent u van mening dat wij uw product moeten verkopen omdat het perfect op ons bestaande assortiment aansluit en van topkwaliteit is gemaakt? Dan ontvangen wij graag een mail van u.

 

Sponsor van kika

Hobbelpaarden Specialist heeft er voor gekozen om het Kika te steunen. Een prachtige organisatie die zich inzet voor kinderen. Op verzoeken tot sponsoring of donatie van andere goede doelen gaan wij helaas niet in. Wij komen graag in actie voor Stichting Kika.


Onze voordelen

  • Voor 14:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Online en achteraf betalen
  • 30 dagen bedenktijd
  • Volledige garantie
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Klantenservice

0182-764096


Of bekijk onze klantenservice pagina met o.a. FAQ's en handige kooptips!